Wednesday, January 3, 2007

Hjelp mottas med takk :)

Sånn.. Da var bildene på plass igjen. Men de er ikke helt der jeg vil ha dem. Jeg vil gjerne ha dem under teksten, så hvis noen kan hjelpe meg med hvordan det gjøres, blir jeg veldig fornøyd! Håper alle har hatt en flott ferie! Snart er det på'n igjen - GLEDER MEG! Tipper resten av folket gjør det også. Mvh Camilla på musikklinja :)

2 comments:

Idrettsgjengen! Eli Marie, Silje, Maria, Agnethe, Hege, Ida, Helene, Ida Cathrine, Katharina, Marianne, Camilla, Dagrun og Renate. John Aslak, Kjell Endre, Tore André, Kristian og Joe... said...

Hei. For å flytte bildene nedover eller der du vil ha de: trykker du på bilde så det blir merka og så holder du det og drar det nedover. da flytter sida seg nedover. litt vannskelig å forklare men prøv ;)

Camilla said...

Takk til idrettsgjengen for løsningen på mysteriet! Problemet var at det ikke var noen mulighet til å utføre en slik handling på min mac. Med andre ord må bilder flyttes på på en annen maskin, noe som nå har blitt gjort! Det føles godt at bildene er der jeg ønsker å ha dem =)